- basszusgitár, gitár

 Vajk

Dudás Vajknak hívnak, boldog házas és a Katolikus Shalom Közösség Szövetségközösség tagja vagyok. Szent István Egyetemen, Környezetmérnöki szakon tanulok és mellette dolgozom. Zenei tanulmányaimat 2 év zongorával kezdtem, 1 év szintetizátorral folytattam, majd nagy örömömre 6 év klasszikus gitárral és 5 évnyi magánénekkel fejezhettem be.

Gimnáziumban egy dalon keresztül kaptam a hívást, hogy az Istentől kapott zenei érzékemet, az Ő szolgálatában, neki ajánljam fel. Ez alatt, a bő tíz év alatt zenéltem a Havannán a Szent László plébánián a gitáros énekkarban és több különböző keresztény formációban, de leghosszabb ideje a Shalom Közösségben. Az imperfectum együttesben 2016 óta játszom, jolly joker poszton. Ha arra van szükség, akkor basszusgitározom. Ha gitározni kell, akkor játszom a szóló részeket vagy dúsítom a hangzást és énekelek. Számomra nem a hangszer a fontos, hanem a szolgálat.

Azért szeretek az imperfectum együttesben játszani, mert nem akarnak a tagok többnek látszani, mint akik, a szőlőkert munkásai.